Online met Fitnessclub Easyactive

We zijn het liefst de hele dag bezig jou te begeleiden. Maar je kunt natuurlijk niet altijd naar de club komen. Toch denken we dat je nog wel een gaatje kunt vinden voor een keertje per week extra bewegen. We weten allemaal hoe belangrijk dat is! Om je daarin te begeleiden maken we het gemakkelijk voor je. Je kunt op allerlei manieren thuis aan de slag met onze thuis trainingen.

Dat kan in een LIVE les, die je thuis meedoet. Of je kiest een training op het moment dat het jou uitkomt uit het afwisselende aanbod op ons videokanaal CLUB EASY ACTIVE. Heb je vragen? Dan kun je ons ook nog LIVE bereiken op het SPREEKUUR. We staan ook online voor je klaar!

Live Lessen

LIVE LESSEN

Wil je een keer thuis sporten, maar wel met een stok achter de deur? Doe dan mee met een LIVE online les waarin je, samen met andere clubleden, begeleid en gemotiveerd wordt door de trainer. Kijk op de pagina van jouw Fittnesclub hoe je je kunt aanmelden.

Online Workouts

ONLINE WORKOUTS

Waar en wanneer je maar wilt log je in op ons YouTube kanaal Club Easy Active. Hier vind je de leukste thuis trainingen, uitgelegd door onze professionals. Kies jouw les!. En doe mee

 

 

Spreekuur

SPREEKUUR

Stel jouw vraag in een LIVE chat of video spreekuur. Zo heb je meteen antwoord! Over voeding. Over het opbouwen van conditie. Hoe sport je als je last hebt van je knie? En ook als je even extra motivatie nodig hebt; dan staan we voor je klaar!